Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Hermeling & Telgenkamp is een apotheekhoudende dorpspraktijk waar de huisartsenzorg op een ouderwetse manier in een nieuw jasje wordt bedreven. We gaan met de tijd mee wat betreft medisch inhoudelijke zaken, diagnostiek en zorgvernieuwingen. Maar we zijn ouderwets wat betreft de gemoedelijkheid en laagdrempeligheid. We staan dicht bij de mens en tonen sociale, emotionele en maatschappelijke betrokkenheid. We kennen de patiënten en de patiënten kennen de leden van het hechte team van deze praktijk. We vinden het belangrijk dat de patiënten zich gehoord en gekend voelen, het moet een vertrouwde omgeving zijn waar we streven naar een optimale zorgverlening.

We zijn dan ook erg blij dat we door onze patienten als rapportcijfer met een 8,9 beoordeeld worden! Zie ook: Patienttevredenheidsonderzoek 2016

Huisartsenprakijk Hermeling & Telgenkamp werkt nauw samen met de praktijk van dokter Frankhuisen in Weerselo, de 2 ziekenhuizen (het ZGT te Hengelo/Almelo en het MST te Oldenzaal/Enschede) de verschillende thuiszorgorganisaties, het verzorgingshuis St. Jozef, de fysiotherapeuten, ergotherapeuten, de geestelijks gezondheidszorg en andere ondersteunende instanties. Samen zetten we ons in voor het welzijn en een goede gezondheid voor onze patienten dicht bij huis. 

Op deze website vindt u praktische informatie over Huisartsenpraktijk Hermeling & Telgenkamp. Verder staat beschreven waar u moet zijn buiten kantoortijden.

Tenslotte geeft deze website een groot aantal links met uitgebreide informatie over de gezondheid in het algemeen. Kijk en klik eens rustig onder de kopjes Gezondheidsinformatie en Hyperlinks, er is namelijk al veel dat u zelf aan uw eigen gezondheid kunt doen.